Panyor Ágota: A védett eredetű földrajzi jelzésű termékek jelentősége a vidékfejlesztésben. In: Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet 2006. évi tudományos évkönyve, (1). pp. 78-84. (2006)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
jelenkori_001_078-084.pdf Download (446kB) | Preview |
Abstract
For the expansion of mass-production in the global food trade, the answer is the quality foodproduction. The position and the competitiveness of Hungarian foods can be improved by special designations which connect the individual characteristics and the Hungarian origin. Highlighting individual attributes Hungarian producers can expect stronger protection against imports. The high quality products can help the improvement of rural areas, and retain the population there.
Item Type: | Article |
---|---|
Heading title: | 2. szekció: Ökonómia és vidékfejlesztés |
Journal or Publication Title: | Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet 2006. évi tudományos évkönyve |
Date: | 2006 |
Volume: | 1 |
ISBN: | 978 963 482 799 3 |
Page Range: | pp. 78-84 |
Language: | Hungarian |
Place of Publication: | Szeged |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/38386/ |
Uncontrolled Keywords: | Vidékfejlesztés |
Additional Information: | Bibliogr.: 84. p. ; összefoglalás angol nyelven |
Subjects: | 05. Social sciences 05. Social sciences > 05.02. Economics and business 05. Social sciences > 05.07. Social and economic geography |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 12:25 |
Last Modified: | 2023. Mar. 02. 15:18 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11540 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |