The examination of Tsigai ewe milk

Bajúsz Ildikó; Csanádi József: The examination of Tsigai ewe milk. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 1-6. (2007)

[thumbnail of engineering_2007_001-006.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
engineering_2007_001-006.pdf

Letöltés (1MB) | Előnézet

Absztrakt (kivonat)

For their measurements starting in 2005, the authors used the milk of 3 types of Tsigai sheep that are suitable for milking, they examined the milk composition, the possible differences between the milk types, the coagulation characteristics, cheese processing, yielding characteristics and the transfer of solid content into cheese. From the large number of experiment and measurement results, in this article, the results of milk composition examinations are described.

Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Introduction; Conclusion; Materials and methods
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
Dátum: 2007
ISSN: 1788-6392
Oldalak: pp. 1-6
Nyelv: angol
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/38398/
Kulcsszavak: Természettudomány
Megjegyzések: Bibliogr.: 6. p. ; összefoglalás angol nyelven
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 12:25
Utolsó módosítás: 2021. jan. 27. 10:03
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11752
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet