Panyor Ágota: Consumers's familiarity with special-quality amaranth products. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 64-70. (2008)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
engineering_2008_064-070.pdf Letöltés (1MB) | Előnézet |
Absztrakt (kivonat)
Unhealthy nutrition has grave consequences. Diseases of nutritional origin (gastrointestinal diseases, chronic metabolic diseases, asthma, cancer, various deficiency diseases) are becoming more and more common. Therefore ccrtain groups of people turn increasingly to conscious nutrition, as part of which foods with natural materials are preferred. Amaranth products produced organic also belong to this system.
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia |
Dátum: | 2008 |
ISSN: | 1788-6392 |
Oldalak: | pp. 64-70 |
Nyelv: | angol |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/38399/ |
Kulcsszavak: | Mérnöki tudományok, Kémia |
Megjegyzések: | BIbliogr.: 70. p. ; összefoglalás angol nyelven |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 12:25 |
Utolsó módosítás: | 2021. jan. 27. 09:59 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11778 |
![]() |
Tétel nézet |