Consumers's familiarity with special-quality amaranth products

Panyor Ágota: Consumers's familiarity with special-quality amaranth products. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 64-70. (2008)

[thumbnail of engineering_2008_064-070.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
engineering_2008_064-070.pdf

Letöltés (1MB) | Előnézet

Absztrakt (kivonat)

Unhealthy nutrition has grave consequences. Diseases of nutritional origin (gastrointestinal diseases, chronic metabolic diseases, asthma, cancer, various deficiency diseases) are becoming more and more common. Therefore ccrtain groups of people turn increasingly to conscious nutrition, as part of which foods with natural materials are preferred. Amaranth products produced organic also belong to this system.

Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
Dátum: 2008
ISSN: 1788-6392
Oldalak: pp. 64-70
Nyelv: angol
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/38399/
Kulcsszavak: Mérnöki tudományok, Kémia
Megjegyzések: BIbliogr.: 70. p. ; összefoglalás angol nyelven
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 12:25
Utolsó módosítás: 2021. jan. 27. 09:59
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11778
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet