HACCP system in food trade why and how?

Hegedűs László: HACCP system in food trade why and how? In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 36-41. (2009)

[thumbnail of engineering_2009_036-041.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
engineering_2009_036-041.pdf

Letöltés (1MB) | Előnézet

Absztrakt (kivonat)

The purpose is to adopt the operation of HACCP to the hierarchy of the company, and to test the C CP selection mode within HACCP that excludes errors. The result is the presentation of the target hierarchy containing the HACCP system, and of the objective CCP selection method.

Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
Dátum: 2009
ISSN: 1788-6392
Oldalak: pp. 36-41
Nyelv: angol
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/38400/
Kulcsszavak: Mérnöki tudományok
Megjegyzések: Bibliogr.: 41. p. ; összefoglalás angol nyelven
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 12:25
Utolsó módosítás: 2021. jan. 27. 09:53
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11792
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet