Hegedűs László: HACCP system in food trade why and how? In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 36-41. (2009)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
engineering_2009_036-041.pdf Letöltés (1MB) | Előnézet |
Absztrakt (kivonat)
The purpose is to adopt the operation of HACCP to the hierarchy of the company, and to test the C CP selection mode within HACCP that excludes errors. The result is the presentation of the target hierarchy containing the HACCP system, and of the objective CCP selection method.
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia |
Dátum: | 2009 |
ISSN: | 1788-6392 |
Oldalak: | pp. 36-41 |
Nyelv: | angol |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/38400/ |
Kulcsszavak: | Mérnöki tudományok |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 41. p. ; összefoglalás angol nyelven |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 12:25 |
Utolsó módosítás: | 2021. jan. 27. 09:53 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11792 |
Tétel nézet |