Tarek Mohamed; Győri Zoltán: Estimating shelf-life of cottage cheese based dessert product. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 137-141. (2009)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
engineering_2009_137-141.pdf Letöltés (810kB) | Előnézet |
Absztrakt (kivonat)
Cottage cheese based dessert samples were stored at three temperature: 10, 12, and 15 °C. Microbial counts were analyzed over time to determine the shelf-life. Mathematical analysis was used to calculate the shelf-life of the products by the mean of regression analysis. From results, examined dessert stored at 10 °C had a nominal shelf-life of 23 days, whereas dessert stored at 12 and 15 °C had a nominal shelf-life of 16 and 7 days.
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia |
Dátum: | 2009 |
ISSN: | 1788-6392 |
Oldalak: | pp. 137-141 |
Nyelv: | angol |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/38400/ |
Kulcsszavak: | Mérnöki tudományok, Kémia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 141. p. ; összefoglalás angol nyelven |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 12:25 |
Utolsó módosítás: | 2021. jan. 27. 09:53 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11806 |
Tétel nézet |