Estimating shelf-life of cottage cheese based dessert product

Tarek Mohamed; Győri Zoltán: Estimating shelf-life of cottage cheese based dessert product. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 137-141. (2009)

[thumbnail of engineering_2009_137-141.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
engineering_2009_137-141.pdf

Letöltés (810kB) | Előnézet

Absztrakt (kivonat)

Cottage cheese based dessert samples were stored at three temperature: 10, 12, and 15 °C. Microbial counts were analyzed over time to determine the shelf-life. Mathematical analysis was used to calculate the shelf-life of the products by the mean of regression analysis. From results, examined dessert stored at 10 °C had a nominal shelf-life of 23 days, whereas dessert stored at 12 and 15 °C had a nominal shelf-life of 16 and 7 days.

Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
Dátum: 2009
ISSN: 1788-6392
Oldalak: pp. 137-141
Nyelv: angol
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/38400/
Kulcsszavak: Mérnöki tudományok, Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: 141. p. ; összefoglalás angol nyelven
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 12:25
Utolsó módosítás: 2021. jan. 27. 09:53
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11806
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet