Broiler chicken : the comparative-evaluative analysis of the manual slicing technology

Jankó Judit; Fekete Mária: Broiler chicken : the comparative-evaluative analysis of the manual slicing technology. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 2-3. pp. 114-121. (2010)

[thumbnail of engineering_2010_002_003_114-121.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
engineering_2010_002_003_114-121.pdf

Letöltés (1MB) | Előnézet

Absztrakt (kivonat)

The production of poultry meat of the world rises dynamically with 3-4 per cent annually. The reason of this fact is the growth of population and the changing of the customers' habit. It is because of the fact that in the relatively affordable price of poultry meat on the other hand in the changes in the society. Manual cut techniques already are not able to fulfil the requirements at the higher market demands. In the 1980s the volume of poultry cuts has grown considerably due to the development of automatic cutting machines. In our essay we compared the manual tapered cut and the STORK ACM MX NT cut up system. The aim was to focus on the conformation of main products, parallel products and the wastage of cut.

Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
Dátum: 2010
Szám: 2-3
ISSN: 1788-6392
Oldalak: pp. 114-121
Nyelv: angol
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/38402/
Kulcsszavak: Mérnöki tudományok, Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: 121. p. ; összefoglalás angol nyelven
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 12:24
Utolsó módosítás: 2021. jan. 27. 09:49
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11842
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet