Evaluation of food additives on the rheologic properties of winter wheat flours

Sipos Péter; Győri Zoltán: Evaluation of food additives on the rheologic properties of winter wheat flours. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1-2. pp. 74-79. (2012)

[thumbnail of engineering_2012_001_002_074-079.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
engineering_2012_001_002_074-079.pdf

Letöltés (1MB) | Előnézet

Absztrakt (kivonat)

The effects of different flour additives on the Farinograph. Alveograph and Extensograph properties of BL 80 flour were evaluated. The purpose of the study was to evaluate the way and degree of their influences to establish a subsequent research on their possible substitution by natural ingredients. We found that the effects of flour additives can be measured by rheologic methods and the extends of changes determined by different methods are similar.

Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
Dátum: 2012
Szám: 1-2
ISSN: 1788-6392
Oldalak: pp. 74-79
Nyelv: angol
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/38404/
Kulcsszavak: Mérnöki tudományok, Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 78-79. ; összefoglalás angol nyelven
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 12:24
Utolsó módosítás: 2021. jan. 27. 08:47
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11898
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet