Balázs Gábor and Kappel Noémi and Stefanovits-Bányai Éva: Az oltott sárgadinnye mennyiségi és minőségi változásai az egyes fajtatípusokban. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (4) 1. p. 31. (2009)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
agrarszemle_2009_001_031.pdf Download (311kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Heading title: | Section 3: Food and Environmental Sciences; „Mezőgazdaság és vidék a változó világban” című VIII. Wellmann Oszkár nemzetközi tudományos konferencia előadásai és poszterei, 2009. április 23. Hódmezővásárhely |
Journal or Publication Title: | Agrár- és vidékfejlesztési szemle |
Date: | 2009 |
Volume: | 4 |
Number: | 1 |
ISSN: | 1788-5345 |
Page Range: | p. 31 |
Language: | English |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/38546/ |
Uncontrolled Keywords: | Természettudomány, Agrártudomány |
Additional Information: | Abstract: Quantitative and qualitative changes in greafted muskmalon varieties |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 12:25 |
Last Modified: | 2021. Jun. 10. 15:12 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/13091 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |