Investigation of the protein fractions in goat milk with RP-HPLC to optimalize the milk processing

Bara-Herczegh Ottilia and Csanádi József and Török Gabriella: Investigation of the protein fractions in goat milk with RP-HPLC to optimalize the milk processing. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (4) 1. p. 73. (2009)

[thumbnail of agrarszemle_2009_001_073.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
agrarszemle_2009_001_073.pdf

Download (301kB) | Preview
Item Type: Article
Heading title: Section 6: Poster; „Mezőgazdaság és vidék a változó világban” című VIII. Wellmann Oszkár nemzetközi tudományos konferencia előadásai és poszterei, 2009. április 23. Hódmezővásárhely
Journal or Publication Title: Agrár- és vidékfejlesztési szemle
Date: 2009
Volume: 4
Number: 1
ISSN: 1788-5345
Page Range: p. 73
Language: English
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/38546/
Uncontrolled Keywords: Agrártudomány
Additional Information: Abstract
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 12:25
Last Modified: 2021. Jun. 10. 15:12
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/13134

Actions (login required)

View Item View Item