Investigation of the protein fractions in goat milk with RP-HPLC to optimalize the milk processing

Bara-Herczegh Ottilia; Csanádi József; Török Gabriella: Investigation of the protein fractions in goat milk with RP-HPLC to optimalize the milk processing. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (4) 1. p. 73. (2009)

[thumbnail of agrarszemle_2009_001_073.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
agrarszemle_2009_001_073.pdf

Letöltés (301kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Section 6: Poster; „Mezőgazdaság és vidék a változó világban” című VIII. Wellmann Oszkár nemzetközi tudományos konferencia előadásai és poszterei, 2009. április 23. Hódmezővásárhely
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Agrár- és vidékfejlesztési szemle
Dátum: 2009
Kötet: 4
Szám: 1
ISSN: 1788-5345
Oldalak: p. 73
Nyelv: angol
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/38546/
Kulcsszavak: Agrártudomány
Megjegyzések: Abstract
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 12:25
Utolsó módosítás: 2021. jún. 10. 15:12
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/13134
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet