Investigation of the protein fractions in goat milk with RP-HPLC to optimalize the milk processing

Bara-Herczegh, Ottilia and Csanádi, József and Török, Gabriella: Investigation of the protein fractions in goat milk with RP-HPLC to optimalize the milk processing. Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (4) 1. p. 73. (2009)

[img] Cikk, tanulmány, mű
agrarszemle_2009_001_073.pdf

Download (301kB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Agrár- és vidékfejlesztési szemle
Date: 2009
Volume: 4
Number: 1
Page Range: p. 73
ISSN: 1788-5345
Language: angol
Heading title: Section 6: Poster; „Mezőgazdaság és vidék a változó világban” című VIII. Wellmann Oszkár nemzetközi tudományos konferencia előadásai és poszterei, 2009. április 23. Hódmezővásárhely
Uncontrolled Keywords: Agrártudomány
Additional Information: Abstract
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 12:25
Last Modified: 2019. Sep. 20. 14:12
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/13134

Actions (login required)

View Item View Item