Zsédely Eszter; Schmidt János: Lenolaj kiegészítés és zöldtakarmány etetés hatása a libahús zsírsav-összetételére és oxidációs stabilitására. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. pp. 99-104. (2010)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
agrarszemle_2010_002_099-104.pdf Letöltés (629kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Agrár- és vidékfejlesztési szemle |
| Dátum: | 2010 |
| Kötet: | 5 |
| Szám: | 2 |
| ISSN: | 1788-5345 |
| Oldalak: | pp. 99-104 |
| Nyelv: | magyar |
| Konferencia neve: | Takarmányozástant oktatók és kutatók találkozója, 15., 2010, Hódmezővásárhely |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/38549/ |
| Kulcsszavak: | Agrártudomány |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 103-104.; Abstract: Effect of linseed oil and forage on the fatty acid profile and oxidative stability of geese meat |
| Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 12:24 |
| Utolsó módosítás: | 2021. jún. 10. 15:33 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/13199 |
![]() |
Tétel nézet |

