Zsédely Eszter; Schmidt János: Lenolaj kiegészítés és zöldtakarmány etetés hatása a libahús zsírsav-összetételére és oxidációs stabilitására. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. pp. 99-104. (2010)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
agrarszemle_2010_002_099-104.pdf Letöltés (629kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Agrár- és vidékfejlesztési szemle |
Dátum: | 2010 |
Kötet: | 5 |
Szám: | 2 |
ISSN: | 1788-5345 |
Oldalak: | pp. 99-104 |
Nyelv: | magyar |
Konferencia neve: | Takarmányozástant oktatók és kutatók találkozója, 15., 2010, Hódmezővásárhely |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/38549/ |
Kulcsszavak: | Agrártudomány |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 103-104.; Abstract: Effect of linseed oil and forage on the fatty acid profile and oxidative stability of geese meat |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 12:24 |
Utolsó módosítás: | 2021. jún. 10. 15:33 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/13199 |
Tétel nézet |