Lenolaj kiegészítés és zöldtakarmány etetés hatása a libahús zsírsav-összetételére és oxidációs stabilitására

Zsédely, Eszter and Schmidt, János: Lenolaj kiegészítés és zöldtakarmány etetés hatása a libahús zsírsav-összetételére és oxidációs stabilitására. Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. pp. 99-104. (2010)

[img] Cikk, tanulmány, mű
agrarszemle_2010_002_099-104.pdf

Download (629kB)
Item Type: Article
Event Title: Takarmányozástant oktatók és kutatók találkozója, 15., 2010, Hódmezővásárhely
Journal or Publication Title: Agrár- és vidékfejlesztési szemle
Date: 2010
Volume: 5
Number: 2
Page Range: pp. 99-104
ISSN: 1788-5345
Language: magyar
Uncontrolled Keywords: Agrártudomány
Additional Information: Bibliogr.: p. 103-104.; Abstract: Effect of linseed oil and forage on the fatty acid profile and oxidative stability of geese meat
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 12:24
Last Modified: 2019. Sep. 20. 14:12
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/13199

Actions (login required)

View Item View Item