The use of garlic oil against the adverse effects of mycotoxin T-2 in broiler chicken

Ancsin Zsolt: The use of garlic oil against the adverse effects of mycotoxin T-2 in broiler chicken. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. p. 105. (2010)

[thumbnail of agrarszemle_2010_002_105.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
agrarszemle_2010_002_105.pdf

Letöltés (431kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Fokhagymaolaj felhesználásának lehetősége a T-2 mikotoxin káros hatásainka kivédésére broilercsirkében
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Agrár- és vidékfejlesztési szemle
Dátum: 2010
Kötet: 5
Szám: 2
ISSN: 1788-5345
Oldalak: p. 105
Nyelv: magyar , angol
Kiadó: Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar
Kiadás helye: Hódmezővásárhely
Konferencia neve: Takarmányozástant oktatók és kutatók találkozója (15.) (2010) (Hódmezővásárhely)
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/38549/
Kulcsszavak: Fokhagymaolaj - előadáskivonat, T-2 mikotoxin - előadáskivonat, Élelmiszerbiztonság - előadáskivonat
Szakterület: 04. Mezőgazdaság-tudományok
04. Mezőgazdaság-tudományok > 04.02. Állattenyésztési és tejtermelési tudomány
04. Mezőgazdaság-tudományok > 04.03. Állatorvosi tudományok
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 12:24
Utolsó módosítás: 2025. már. 25. 08:12
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/13200
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet