Ancsin Zsolt: The use of garlic oil against the adverse effects of mycotoxin T-2 in broiler chicken. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. p. 105. (2010)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
agrarszemle_2010_002_105.pdf Letöltés (431kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Fokhagymaolaj felhesználásának lehetősége a T-2 mikotoxin káros hatásainka kivédésére broilercsirkében |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Agrár- és vidékfejlesztési szemle |
Dátum: | 2010 |
Kötet: | 5 |
Szám: | 2 |
ISSN: | 1788-5345 |
Oldalak: | p. 105 |
Nyelv: | magyar , angol |
Kiadó: | Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar |
Kiadás helye: | Hódmezővásárhely |
Konferencia neve: | Takarmányozástant oktatók és kutatók találkozója (15.) (2010) (Hódmezővásárhely) |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/38549/ |
Kulcsszavak: | Fokhagymaolaj - előadáskivonat, T-2 mikotoxin - előadáskivonat, Élelmiszerbiztonság - előadáskivonat |
Szakterület: | 04. Mezőgazdaság-tudományok 04. Mezőgazdaság-tudományok > 04.02. Állattenyésztési és tejtermelési tudomány 04. Mezőgazdaság-tudományok > 04.03. Állatorvosi tudományok |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 12:24 |
Utolsó módosítás: | 2025. már. 25. 08:12 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/13200 |
![]() |
Tétel nézet |