Evaluation of the suitability of different alternative fish feed ingredients in common carp culture : comparison of growth performance, feed efficiency and meat quality in some common carp varieties

Sándor, Zsuzsanna J.: Evaluation of the suitability of different alternative fish feed ingredients in common carp culture : comparison of growth performance, feed efficiency and meat quality in some common carp varieties. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. p. 117. (2010)

[img]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
agrarszemle_2010_002_117.pdf

Download (435kB) | Preview
Item Type: Article
Other title: Növényi takarmány-alapanyagok alkalmazhatóságának vizsgálata a pontytenyésztésben ponty fajták növekedésének, takarmány-hasznosításának és húsminőségének összehasonlítása
Journal or Publication Title: Agrár- és vidékfejlesztési szemle
Date: 2010
Volume: 5
Number: 2
ISSN: 1788-5345
Page Range: p. 117
Language: angol, magyar
Event Title: Takarmányozástant oktatók és kutatók találkozója, 15., 2010, Hódmezővásárhely
Uncontrolled Keywords: Agrártudomány
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 12:24
Last Modified: 2019. Sep. 20. 14:12
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/13212

Actions (login required)

View Item View Item