Sándor Zsuzsanna J.: Evaluation of the suitability of different alternative fish feed ingredients in common carp culture : comparison of growth performance, feed efficiency and meat quality in some common carp varieties. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. p. 117. (2010)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
agrarszemle_2010_002_117.pdf Download (435kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Növényi takarmány-alapanyagok alkalmazhatóságának vizsgálata a pontytenyésztésben ponty fajták növekedésének, takarmány-hasznosításának és húsminőségének összehasonlítása |
Journal or Publication Title: | Agrár- és vidékfejlesztési szemle |
Date: | 2010 |
Volume: | 5 |
Number: | 2 |
ISSN: | 1788-5345 |
Page Range: | p. 117 |
Language: | English, Hungarian |
Event Title: | Takarmányozástant oktatók és kutatók találkozója, 15., 2010, Hódmezővásárhely |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/38549/ |
Uncontrolled Keywords: | Agrártudomány |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 12:24 |
Last Modified: | 2021. Jun. 10. 15:33 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/13212 |
Actions (login required)
View Item |