A hazai húsipari árualap abszolút specializációjának és koncentrációjának időbeni és területi alakulása

Komarek, Levente: A hazai húsipari árualap abszolút specializációjának és koncentrációjának időbeni és területi alakulása. Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 2. pp. 239-245. (2011)

[img] Cikk, tanulmány, mű
agrarszemle_2011_002_239-245.pdf

Download (1MB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Agrár- és vidékfejlesztési szemle
Date: 2011
Volume: 6
Number: 2
Page Range: pp. 239-245
ISSN: 1788-5345
Language: magyar
Uncontrolled Keywords: Közgazdaságtudomány, Agrártudomány
Additional Information: Bibliogr.: 245. p.; Abstract: The absolute specialisation and concentration of Hungarian meat commodity by territories an in time
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 12:24
Last Modified: 2019. Sep. 20. 14:12
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/13267

Actions (login required)

View Item View Item