Az ultraviola sugarak hatásának vizsgálata a paradicsom-termés ascorbinsav tartalmánek alakulása szempontjából

Wellesz Teréz: Az ultraviola sugarak hatásának vizsgálata a paradicsom-termés ascorbinsav tartalmánek alakulása szempontjából. In: A Szegedi Pedagógiai Főiskola évkönyve 2. pp. 125-136. (1957)

[thumbnail of tanarkepzo_1957_2_125-136.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
tanarkepzo_1957_2_125-136.pdf

Letöltés (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Izučenie vliâniâ ul'trafioletovyh lučej s točki zveriâ formitovania soderžaniâ askorbinovoj kisloty urožaâ pomidora ; Untersuchung der Wirkung der ultravioletten Strahlen auf den Ascorbinsäuregehalt der Tomatenfrüchte
Rovatcím: Tanulmányok a természettudományok köréből
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: A Szegedi Pedagógiai Főiskola évkönyve
Dátum: 1957
Szám: 2
ISSN: 0586-3686
Oldalak: pp. 125-136
Nyelv: magyar , német , orosz
Kiadás helye: Szeged
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/38855/
Kulcsszavak: Ultraibolya sugárzás és hatása
Megjegyzések: Bibliogr.: 135. p. ; ill.
Szakterület: 01. Természettudományok
01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 14:13
Utolsó módosítás: 2024. már. 12. 14:37
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/17315
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet