Az ultraviola sugarak hatásának vizsgálata a paradicsom-termés ascorbinsav tartalmánek alakulása szempontjából

Wellesz Teréz: Az ultraviola sugarak hatásának vizsgálata a paradicsom-termés ascorbinsav tartalmánek alakulása szempontjából. In: A Szegedi Pedagógiai Főiskola évkönyve 2. pp. 125-136. (1957)

[thumbnail of tanarkepzo_1957_2_125-136.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
tanarkepzo_1957_2_125-136.pdf

Download (1MB) | Preview
Item Type: Article
Other title: Izučenie vliâniâ ul'trafioletovyh lučej s točki zveriâ formitovania soderžaniâ askorbinovoj kisloty urožaâ pomidora ; Untersuchung der Wirkung der ultravioletten Strahlen auf den Ascorbinsäuregehalt der Tomatenfrüchte
Heading title: Tanulmányok a természettudományok köréből
Journal or Publication Title: A Szegedi Pedagógiai Főiskola évkönyve
Date: 1957
Number: 2
ISSN: 0586-3686
Page Range: pp. 125-136
Language: Hungarian, German, Russian
Place of Publication: Szeged
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/38855/
Uncontrolled Keywords: Ultraibolya sugárzás és hatása
Additional Information: Bibliogr.: 135. p. ; ill.
Subjects: 01. Natural sciences
01. Natural sciences > 01.04. Chemical sciences
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 14:13
Last Modified: 2024. Mar. 12. 14:37
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/17315

Actions (login required)

View Item View Item