Wellesz Teréz: Az ultraviola sugarak hatásának vizsgálata a paradicsom-termés ascorbinsav tartalmánek alakulása szempontjából. In: A Szegedi Pedagógiai Főiskola évkönyve 2. pp. 125-136. (1957)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
tanarkepzo_1957_2_125-136.pdf Download (1MB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Heading title: | Tanulmányok a természettudományok köréből |
Journal or Publication Title: | A Szegedi Pedagógiai Főiskola évkönyve |
Date: | 1957 |
Number: | 2 |
ISSN: | 0586-3686 |
Page Range: | pp. 125-136 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/38855/ |
Uncontrolled Keywords: | Biológia |
Additional Information: | Bibliogr.: 135. p.; Izučenie vliâniâ ul'trafioletovyh lučej s točki zveriâ formitovania soderžaniâ askorbinovoj kisloty urožaâ pomidora; Untersuchung der Wirkung der ultravioletten Strahlen auf den Ascorbinsäuregehalt der Tomatenfrüchte |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 14:13 |
Last Modified: | 2021. Jun. 14. 15:57 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/17315 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |