Antocianidin vegyületek antioxidáns hatása az L-aszkorbinsav oxidációjára

Gábor Miklósné: Antocianidin vegyületek antioxidáns hatása az L-aszkorbinsav oxidációjára. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 29-35. (1971)

[thumbnail of szef_tudkozl_001_029-035.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_001_029-035.pdf

Download (862kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1971
Volume: 1
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 29-35
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39131/
Uncontrolled Keywords: Kémia, Mérnöki tudományok
Additional Information: Bibliogr.: p. 35.; Antioksidantnoe vliǎnie anticianidin soedinenij na oksidaciû askorbinovoj kisloty; Antioxidant effect of anthocianidin compounds on the oxidation of L-ascorbic acid; Antioxidante Wirkung von Anthocyanidinverbindungen auf die Ascorbinsäureoxydation
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2021. Feb. 25. 15:39
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20878

Actions (login required)

View Item View Item