Gábor Miklósné: Antocianidin vegyületek antioxidáns hatása az L-aszkorbinsav oxidációjára. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 29-35. (1971)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_001_029-035.pdf Download (862kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1971 |
Volume: | 1 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 29-35 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39131/ |
Uncontrolled Keywords: | Kémia, Mérnöki tudományok |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 35.; Antioksidantnoe vliǎnie anticianidin soedinenij na oksidaciû askorbinovoj kisloty; Antioxidant effect of anthocianidin compounds on the oxidation of L-ascorbic acid; Antioxidante Wirkung von Anthocyanidinverbindungen auf die Ascorbinsäureoxydation |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:57 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 15:39 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20878 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |