Antocianidin vegyületek antioxidáns hatása az L-aszkorbinsav oxidációjára

Gábor Miklósné: Antocianidin vegyületek antioxidáns hatása az L-aszkorbinsav oxidációjára. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 29-35. (1971)

[thumbnail of szef_tudkozl_001_029-035.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_001_029-035.pdf

Letöltés (862kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1971
Kötet: 1
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 29-35
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39131/
Kulcsszavak: Kémia, Mérnöki tudományok
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 35.; Antioksidantnoe vliǎnie anticianidin soedinenij na oksidaciû askorbinovoj kisloty; Antioxidant effect of anthocianidin compounds on the oxidation of L-ascorbic acid; Antioxidante Wirkung von Anthocyanidinverbindungen auf die Ascorbinsäureoxydation
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:39
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20878
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet