Kísérletek krémtúró és ízesített krémtúró eltarthatósági idejének növelésére

Czakó Mihály and Varga Kálmán: Kísérletek krémtúró és ízesített krémtúró eltarthatósági idejének növelésére. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 49-54. (1971)

[thumbnail of szef_tudkozl_001_049-054.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_001_049-054.pdf

Download (885kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1971
Volume: 1
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 49-54
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39131/
Uncontrolled Keywords: Kémia, Mérnöki tudományok
Additional Information: Bibliogr.: p. 53.; Opyt uveličeniâ vremeni soderžimosti tvoroga-pasty i aromatizovannogo tvoroga-pasty; Investigations into the increasing of the keeping-times of creamcurd and flavoured cream-curd; Versuche zur Erhöhung der Lagerungszeit von Rahmkäse und aromatisiertem Rahmkäse
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2021. Feb. 25. 15:39
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20881

Actions (login required)

View Item View Item