Tojás természetes összetevőinek reológiai vizsgálata

Vecsernyés, Károly and Kővári, Árpád: Tojás természetes összetevőinek reológiai vizsgálata. Tudományos közlemények, (1). pp. 55-60. (1971)

[img] Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_001_055-060.pdf

Download (867kB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1971
Volume: 1
Page Range: pp. 55-60
ISSN: 0200-1381
Language: magyar
Uncontrolled Keywords: Mérnöki tudományok, Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 59-60.; Reologičeskij osmotr estestvennyh komponentov ǎjca; Rheological investigation into the natural components of eggs; Rheologischer Untersuchung der natürlichen Bestandteile des Hühner-Eies
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2016. Oct. 15. 16:57
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20882

Actions (login required)

View Item View Item