Vecsernyés Károly and Kővári Árpád: Tojás természetes összetevőinek reológiai vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 55-60. (1971)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_001_055-060.pdf Download (867kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1971 |
Volume: | 1 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 55-60 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39131/ |
Uncontrolled Keywords: | Mérnöki tudományok, Kémia |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 59-60.; Reologičeskij osmotr estestvennyh komponentov ǎjca; Rheological investigation into the natural components of eggs; Rheologischer Untersuchung der natürlichen Bestandteile des Hühner-Eies |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:57 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 15:39 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20882 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |