Tojás természetes összetevőinek reológiai vizsgálata

Vecsernyés Károly; Kővári Árpád: Tojás természetes összetevőinek reológiai vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 55-60. (1971)

[thumbnail of szef_tudkozl_001_055-060.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_001_055-060.pdf

Letöltés (867kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1971
Kötet: 1
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 55-60
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39131/
Kulcsszavak: Mérnöki tudományok, Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 59-60.; Reologičeskij osmotr estestvennyh komponentov ǎjca; Rheological investigation into the natural components of eggs; Rheologischer Untersuchung der natürlichen Bestandteile des Hühner-Eies
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:39
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20882
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet