Folytonos és szakaszos eljárással készült vaj utószilárdulásának vizsgálata

Kovács, Erzsébet: Folytonos és szakaszos eljárással készült vaj utószilárdulásának vizsgálata. Tudományos közlemények, (1). pp. 61-66. (1971)

[img] Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_001_061-066.pdf

Download (844kB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1971
Volume: 1
Page Range: pp. 61-66
ISSN: 0200-1381
Language: magyar
Uncontrolled Keywords: Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 65.; Issledovanie posleduûŝej stabilizacii masla, proizvedënnogo potočnym i periodičeskim metodom; Investigation of the after-solidification of butter processed by continuous and intermittent proceduress; Untersuchung der Nachstabilisierung der mit fraktinierter bzw. kontinuierlicher Technologie hergestellten Butter
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2016. Oct. 15. 16:57
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20883

Actions (login required)

View Item View Item