Folytonos és szakaszos eljárással készült vaj utószilárdulásának vizsgálata

Kovács Erzsébet: Folytonos és szakaszos eljárással készült vaj utószilárdulásának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 61-66. (1971)

[thumbnail of szef_tudkozl_001_061-066.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_001_061-066.pdf

Download (844kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1971
Volume: 1
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 61-66
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39131/
Uncontrolled Keywords: Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 65.; Issledovanie posleduûŝej stabilizacii masla, proizvedënnogo potočnym i periodičeskim metodom; Investigation of the after-solidification of butter processed by continuous and intermittent proceduress; Untersuchung der Nachstabilisierung der mit fraktinierter bzw. kontinuierlicher Technologie hergestellten Butter
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2021. Feb. 25. 15:39
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20883

Actions (login required)

View Item View Item