Polák Aranka: Különböző összetételű gyümölcsszörpök ízhatásának és üledékességének vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 85-91. (1971)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_001_085-091.pdf Download (903kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1971 |
Volume: | 1 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 85-91 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39131/ |
Uncontrolled Keywords: | Kémia, Mérnöki tudományok |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 90.; Issledovaniâ vkusa i podonkov fruktovyh sokov različnogo sostava; Investigation of the taste effects and feculence of syrups of various compositions; Untersuchung von Geschmackswirkung und Niederschlagsbildung bei Fruchtsaften verschiedener Zusammensetzung |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:57 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 15:39 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20886 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |