Különböző összetételű gyümölcsszörpök ízhatásának és üledékességének vizsgálata

Polák Aranka: Különböző összetételű gyümölcsszörpök ízhatásának és üledékességének vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 85-91. (1971)

[thumbnail of szef_tudkozl_001_085-091.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_001_085-091.pdf

Download (903kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1971
Volume: 1
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 85-91
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39131/
Uncontrolled Keywords: Kémia, Mérnöki tudományok
Additional Information: Bibliogr.: p. 90.; Issledovaniâ vkusa i podonkov fruktovyh sokov različnogo sostava; Investigation of the taste effects and feculence of syrups of various compositions; Untersuchung von Geschmackswirkung und Niederschlagsbildung bei Fruchtsaften verschiedener Zusammensetzung
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2021. Feb. 25. 15:39
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20886

Actions (login required)

View Item View Item