Porított termékek előállítása és mikrobiológiai vizsgálata

Cséfalvay Ignácné and Varga Zsigmond: Porított termékek előállítása és mikrobiológiai vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (2). pp. 35-37. (1973)

[thumbnail of szef_tudkozl_002_035-037.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_002_035-037.pdf

Download (539kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1973
Volume: 2
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 35-37
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39132/
Uncontrolled Keywords: Biológia
Additional Information: Bibliogr.: p. 37.; Proizvodstvo i mikrobiologičeskie issledovaniâ produktov, polučennyh raspyleniem; Preparation and microbiological study of powdered products; Herstellung und mikrobiologische Untersuchung von pulverisierten Lebensmittelprodukten
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2021. Feb. 25. 15:31
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20896

Actions (login required)

View Item View Item