Cséfalvay Ignácné and Varga Zsigmond: Porított termékek előállítása és mikrobiológiai vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (2). pp. 35-37. (1973)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_002_035-037.pdf Download (539kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1973 |
Volume: | 2 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 35-37 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39132/ |
Uncontrolled Keywords: | Biológia |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 37.; Proizvodstvo i mikrobiologičeskie issledovaniâ produktov, polučennyh raspyleniem; Preparation and microbiological study of powdered products; Herstellung und mikrobiologische Untersuchung von pulverisierten Lebensmittelprodukten |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:57 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 15:31 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20896 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |