Gábor Miklósné: Antocianidin vegyületek antioxidáns hatása az L-aszkorbinsav oxidációjára : vizsgálatok hazai gyümölcsökből kinyert antociánokkal. In: Tudományos közlemények, (2). pp. 49-57. (1973)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_002_049-057.pdf Letöltés (658kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1973 |
Kötet: | 2 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 49-57 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39132/ |
Kulcsszavak: | Kémia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 56-57.; Protivookislitel'noe dejstvie soedinenia antocionidina na okislenie askorbinovoj kisloty : issledovaniâ provedeny na anticianah, polučennyh iz otečestvennyh fruktov; Antioxidant effect of anthocyanidin compounds on the oxidation of L-ascorbic acid: studies with anthocyanins isolated from Hungarian fruits; Die Antioxydantenwirkung von Antozynidinverbindungen auf die Oxydation der L-Askorbinsäure : Untersuchungen mit aus heimischen Obstsorten gewonnenen Antozyaniden |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:57 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 15:31 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20898 |
![]() |
Tétel nézet |