Gábor Miklósné: Antocianidin vegyületek antioxidáns hatása az L-aszkorbinsav oxidációjára : vizsgálatok hazai gyümölcsökből kinyert antociánokkal. In: Tudományos közlemények, (2). pp. 49-57. (1973)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_002_049-057.pdf Download (658kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1973 |
Volume: | 2 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 49-57 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39132/ |
Uncontrolled Keywords: | Kémia |
Additional Information: | Bibliogr.: 56-57.; Protivookislitel'noe dejstvie soedinenia antocionidina na okislenie askorbinovoj kisloty : issledovaniâ provedeny na anticianah, polučennyh iz otečestvennyh fruktov; Antioxidant effect of anthocyanidin compounds on the oxidation of L-ascorbic acid: studies with anthocyanins isolated from Hungarian fruits; Die Antioxydantenwirkung von Antozynidinverbindungen auf die Oxydation der L-Askorbinsäure : Untersuchungen mit aus heimischen Obstsorten gewonnenen Antozyaniden |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:57 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 15:31 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20898 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |