Antocianidin vegyületek antioxidáns hatása az L-aszkorbinsav oxidációjára : vizsgálatok hazai gyümölcsökből kinyert antociánokkal

Gábor, Miklósné: Antocianidin vegyületek antioxidáns hatása az L-aszkorbinsav oxidációjára : vizsgálatok hazai gyümölcsökből kinyert antociánokkal. Tudományos közlemények, (2). pp. 49-57. (1973)

[img] Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_002_049-057.pdf

Download (658kB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1973
Volume: 2
Page Range: pp. 49-57
ISSN: 0200-1381
Language: magyar
Uncontrolled Keywords: Kémia
Additional Information: Bibliogr.: 56-57.; Protivookislitel'noe dejstvie soedinenia antocionidina na okislenie askorbinovoj kisloty : issledovaniâ provedeny na anticianah, polučennyh iz otečestvennyh fruktov; Antioxidant effect of anthocyanidin compounds on the oxidation of L-ascorbic acid: studies with anthocyanins isolated from Hungarian fruits; Die Antioxydantenwirkung von Antozynidinverbindungen auf die Oxydation der L-Askorbinsäure : Untersuchungen mit aus heimischen Obstsorten gewonnenen Antozyaniden
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2016. Oct. 15. 16:57
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20898

Actions (login required)

View Item View Item