Antocianidin vegyületek antioxidáns hatása az L-aszkorbinsav oxidációjára : vizsgálatok hazai gyümölcsökből kinyert antociánokkal

Gábor Miklósné: Antocianidin vegyületek antioxidáns hatása az L-aszkorbinsav oxidációjára : vizsgálatok hazai gyümölcsökből kinyert antociánokkal. In: Tudományos közlemények, (2). pp. 49-57. (1973)

[thumbnail of szef_tudkozl_002_049-057.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_002_049-057.pdf

Letöltés (658kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1973
Kötet: 2
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 49-57
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39132/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: 56-57.; Protivookislitel'noe dejstvie soedinenia antocionidina na okislenie askorbinovoj kisloty : issledovaniâ provedeny na anticianah, polučennyh iz otečestvennyh fruktov; Antioxidant effect of anthocyanidin compounds on the oxidation of L-ascorbic acid: studies with anthocyanins isolated from Hungarian fruits; Die Antioxydantenwirkung von Antozynidinverbindungen auf die Oxydation der L-Askorbinsäure : Untersuchungen mit aus heimischen Obstsorten gewonnenen Antozyaniden
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:31
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20898
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet