Fehérjetartalom meghatározása Nessler reagenssel kifejlesztett szín fotometriás kiértékelésével húsipari termékben

Polák Aranka: Fehérjetartalom meghatározása Nessler reagenssel kifejlesztett szín fotometriás kiértékelésével húsipari termékben. In: Tudományos közlemények, (2). pp. 59-66. (1973)

[thumbnail of szef_tudkozl_002_059-066.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_002_059-066.pdf

Letöltés (661kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1973
Kötet: 2
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 59-66
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39132/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: 65-66.; Opredelenie soderžaniâ belkov v mâsnyh produktah fotometrom c pomoŝ'û cvetnoj rekcii [!reakcii] Neslera; Spectrophotometric determination of protein in meat industry products using the Nessler reagent; Quantitative Eiweissbestimmung in einem Fleischindustrieprodukt mittels photometrischer Auswertung des mit Nessler- Reagens hervorgerufenen Farbtones
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:32
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20899
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet