Polák Aranka: Fehérjetartalom meghatározása Nessler reagenssel kifejlesztett szín fotometriás kiértékelésével húsipari termékben. In: Tudományos közlemények, (2). pp. 59-66. (1973)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_002_059-066.pdf Download (661kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1973 |
Volume: | 2 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 59-66 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39132/ |
Uncontrolled Keywords: | Kémia |
Additional Information: | Bibliogr.: 65-66.; Opredelenie soderžaniâ belkov v mâsnyh produktah fotometrom c pomoŝ'û cvetnoj rekcii [!reakcii] Neslera; Spectrophotometric determination of protein in meat industry products using the Nessler reagent; Quantitative Eiweissbestimmung in einem Fleischindustrieprodukt mittels photometrischer Auswertung des mit Nessler- Reagens hervorgerufenen Farbtones |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:57 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 15:32 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20899 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |