Fehérjetartalom meghatározása Nessler reagenssel kifejlesztett szín fotometriás kiértékelésével húsipari termékben

Polák Aranka: Fehérjetartalom meghatározása Nessler reagenssel kifejlesztett szín fotometriás kiértékelésével húsipari termékben. In: Tudományos közlemények, (2). pp. 59-66. (1973)

[thumbnail of szef_tudkozl_002_059-066.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_002_059-066.pdf

Download (661kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1973
Volume: 2
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 59-66
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39132/
Uncontrolled Keywords: Kémia
Additional Information: Bibliogr.: 65-66.; Opredelenie soderžaniâ belkov v mâsnyh produktah fotometrom c pomoŝ'û cvetnoj rekcii [!reakcii] Neslera; Spectrophotometric determination of protein in meat industry products using the Nessler reagent; Quantitative Eiweissbestimmung in einem Fleischindustrieprodukt mittels photometrischer Auswertung des mit Nessler- Reagens hervorgerufenen Farbtones
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2021. Feb. 25. 15:32
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20899

Actions (login required)

View Item View Item