Adatok a fűszerpaprika tárolás alatti kémiai változásaihoz

Huszka, Tibor and Patkós, Erzsébet: Adatok a fűszerpaprika tárolás alatti kémiai változásaihoz. Tudományos közlemények, (3). pp. 63-70. (1973)

[img] Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_003_063-070.pdf

Download (771kB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1973
Volume: 3
Page Range: pp. 63-70
ISSN: 0200-1381
Language: magyar
Uncontrolled Keywords: Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 69.; Ein Beitrag zur chemischen Veränderung des Gewürzpaprikas während der Lagerung; Chemical changes in red pepper during storage; Himičeskoe izmenenie krasnogo perca pri hranenii
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2016. Oct. 15. 16:57
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20914

Actions (login required)

View Item View Item