Zsigó István and Maróti János: Pörkölés szemcsehőmérsékletének vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (3). pp. 105-111. (1973)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_003_105-111.pdf Download (706kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1973 |
Volume: | 3 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 105-111 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39133/ |
Uncontrolled Keywords: | Kémia |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 110.; Untersuchung der Granulu-Temperatur im Röstvorgang; Study of the grain temperature during roasting; Issledivanie temperatury zerna pri obžarke |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:57 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 15:30 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20920 |
Actions (login required)
View Item |