Hőmérséklet hatása a tormagyökér peroxidáz aktivitására és fluoreszcenciájára

Bajusz Tamásné; Várkonyi Zoltán: Hőmérséklet hatása a tormagyökér peroxidáz aktivitására és fluoreszcenciájára. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 33-37. (1974)

[thumbnail of szef_tudkozl_004_033-037.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_004_033-037.pdf

Letöltés (741kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1974
Kötet: 4
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 33-37
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39134/
Kulcsszavak: Biológia, Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 36-37.; Effect of temperature on activity and fluorescence of horseradish peroxidase; Der Einfluss der Temperatur auf die Peroxydase-Aktivität und die Fluoreszenz der Merettichwurzel; Vliânie temperatury na akvirizaciû peroksidazy i flûorescenciû kornâ hrena
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:22
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20927
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet