Bajusz Tamásné; Várkonyi Zoltán: Hőmérséklet hatása a tormagyökér peroxidáz aktivitására és fluoreszcenciájára. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 33-37. (1974)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_004_033-037.pdf Letöltés (741kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1974 |
Kötet: | 4 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 33-37 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39134/ |
Kulcsszavak: | Biológia, Kémia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 36-37.; Effect of temperature on activity and fluorescence of horseradish peroxidase; Der Einfluss der Temperatur auf die Peroxydase-Aktivität und die Fluoreszenz der Merettichwurzel; Vliânie temperatury na akvirizaciû peroksidazy i flûorescenciû kornâ hrena |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:57 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 15:22 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20927 |
Tétel nézet |