Hőmérséklet hatása a tormagyökér peroxidáz aktivitására és fluoreszcenciájára

Bajusz, Tamásné and Várkonyi, Zoltán: Hőmérséklet hatása a tormagyökér peroxidáz aktivitására és fluoreszcenciájára. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 33-37. (1974)

[img]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_004_033-037.pdf

Download (741kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1974
Volume: 4
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 33-37
Language: magyar
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39134/
Uncontrolled Keywords: Biológia, Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 36-37.; Effect of temperature on activity and fluorescence of horseradish peroxidase; Der Einfluss der Temperatur auf die Peroxydase-Aktivität und die Fluoreszenz der Merettichwurzel; Vliânie temperatury na akvirizaciû peroksidazy i flûorescenciû kornâ hrena
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2021. Feb. 25. 15:22
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20927

Actions (login required)

View Item View Item