Fehérjetartalom meghatározása fotometriás módszerrel baromfihúsban

Polák Aranka: Fehérjetartalom meghatározása fotometriás módszerrel baromfihúsban. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 39-46. (1974)

[thumbnail of szef_tudkozl_004_039-046.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_004_039-046.pdf

Download (740kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1974
Volume: 4
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 39-46
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39134/
Uncontrolled Keywords: Biológia, Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 45.; Photometric determination of the protein content of poultry meat; Photometrische Eiweissgehaltbestimmung in Geflügelfleisch; Opredelenie soderžaniâ belka v mâse pticy fotometričeskim metodom
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2021. Feb. 25. 15:22
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20928

Actions (login required)

View Item View Item