Fehérjetartalom meghatározása fotometriás módszerrel baromfihúsban

Polák Aranka: Fehérjetartalom meghatározása fotometriás módszerrel baromfihúsban. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 39-46. (1974)

[thumbnail of szef_tudkozl_004_039-046.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_004_039-046.pdf

Letöltés (740kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1974
Kötet: 4
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 39-46
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39134/
Kulcsszavak: Biológia, Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 45.; Photometric determination of the protein content of poultry meat; Photometrische Eiweissgehaltbestimmung in Geflügelfleisch; Opredelenie soderžaniâ belka v mâse pticy fotometričeskim metodom
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:22
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20928
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet