Antioxidáns (BHT) kimutatása és meghatározása sertészsírban

Sárosi, Herbert and Aczél, Attila and Kormos, Judit: Antioxidáns (BHT) kimutatása és meghatározása sertészsírban. Tudományos közlemények, (4). pp. 47-54. (1974)

[img] Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_004_047-054.pdf

Download (791kB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1974
Volume: 4
Page Range: pp. 47-54
ISSN: 0200-1381
Language: magyar
Additional Information: Bibliogr.: p. 54.; Detection and determination of antioxidant (BHT) in pig fat; Nachweis und Bestimmung eines Antioxidanten (BHT) in Schweinefett; Vyâvlenie i opredelenie antiokislitelâ v svinom žire
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2016. Oct. 15. 16:57
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20929

Actions (login required)

View Item View Item