Antioxidáns (BHT) kimutatása és meghatározása sertészsírban

Sárosi Herbert and Aczél Attila and Kormos Judit: Antioxidáns (BHT) kimutatása és meghatározása sertészsírban. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 47-54. (1974)

[thumbnail of szef_tudkozl_004_047-054.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_004_047-054.pdf

Download (791kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1974
Volume: 4
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 47-54
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39134/
Additional Information: Bibliogr.: p. 54.; Detection and determination of antioxidant (BHT) in pig fat; Nachweis und Bestimmung eines Antioxidanten (BHT) in Schweinefett; Vyâvlenie i opredelenie antiokislitelâ v svinom žire
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2021. Feb. 25. 15:22
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20929

Actions (login required)

View Item View Item