Egyes antocián-komplex vegyületek befolyása az antioxidáns hatásra : spektrofotometriás és kromatográfiás mérések

Gábor Miklósné: Egyes antocián-komplex vegyületek befolyása az antioxidáns hatásra : spektrofotometriás és kromatográfiás mérések. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 55-66. (1974)

[thumbnail of szef_tudkozl_004_055-066.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_004_055-066.pdf

Download (812kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1974
Volume: 4
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 55-66
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39134/
Additional Information: Bibliogr.: p. 65.; Influence of certain anthocyanin compounds on the antioxidant effect; Der Einfluss einiger Antocyanverbindungen auf die Antioxydantwirkung; Vliânie nekotoriyh soedinenij antociana na antiokislitel'noe dejstvie
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2021. Feb. 25. 15:22
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20930

Actions (login required)

View Item View Item