Gábor Miklósné: Egyes antocián-komplex vegyületek befolyása az antioxidáns hatásra : spektrofotometriás és kromatográfiás mérések. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 55-66. (1974)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_004_055-066.pdf Download (812kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1974 |
Volume: | 4 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 55-66 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39134/ |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 65.; Influence of certain anthocyanin compounds on the antioxidant effect; Der Einfluss einiger Antocyanverbindungen auf die Antioxydantwirkung; Vliânie nekotoriyh soedinenij antociana na antiokislitel'noe dejstvie |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:57 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 15:22 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20930 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |