Zöldségfélék szárítása infravörös sugárzással

Sárosi Herbert: Zöldségfélék szárítása infravörös sugárzással. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 113-120. (1974)

[thumbnail of szef_tudkozl_004_113-120.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_004_113-120.pdf

Letöltés (787kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1974
Kötet: 4
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 113-120
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39134/
Kulcsszavak: Agrártudomány
Megjegyzések: Bibliogr.: p.120.; Drying of vegetables by infrared radiation; Trocken von Gemüsen mit Infrarot- Bestaltung; Vysušivanie ovoŝej infrakrasnym izlučeniem
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:22
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20937
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet