Sárosi Herbert: Zöldségfélék szárítása infravörös sugárzással. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 113-120. (1974)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_004_113-120.pdf Download (787kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1974 |
Volume: | 4 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 113-120 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39134/ |
Uncontrolled Keywords: | Agrártudomány |
Additional Information: | Bibliogr.: p.120.; Drying of vegetables by infrared radiation; Trocken von Gemüsen mit Infrarot- Bestaltung; Vysušivanie ovoŝej infrakrasnym izlučeniem |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:57 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 15:22 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20937 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |