Zöldségfélék szárítása infravörös sugárzással

Sárosi Herbert: Zöldségfélék szárítása infravörös sugárzással. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 113-120. (1974)

[thumbnail of szef_tudkozl_004_113-120.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_004_113-120.pdf

Download (787kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1974
Volume: 4
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 113-120
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39134/
Uncontrolled Keywords: Agrártudomány
Additional Information: Bibliogr.: p.120.; Drying of vegetables by infrared radiation; Trocken von Gemüsen mit Infrarot- Bestaltung; Vysušivanie ovoŝej infrakrasnym izlučeniem
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2021. Feb. 25. 15:22
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20937

Actions (login required)

View Item View Item