Egyes tejtermékek fehérjetartalmának teljes oldáson alapuló spektrofotometriás mérése

Gábor Miklósné: Egyes tejtermékek fehérjetartalmának teljes oldáson alapuló spektrofotometriás mérése. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 21-25. (1975)

[thumbnail of szef_tudkozl_005_021-025.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_005_021-025.pdf

Letöltés (608kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1975
Kötet: 5
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 21-25
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39135/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 24.; Spectrophotometry measurement of the protein contents of certain milk products based on complete dissolution; Spektrophotometrische Bestimmung des Eiweissgehaltes der Milchprodukte aufgrund totaler Lösung des Testmaterials; Spektrofotometriĉeskoe izmerenie soderžaniâ belka v moloke i različnyh moločnyh produktah, osnovannoe na polnom rastvorenii
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:19
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20944
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet