Gábor Miklósné: Egyes tejtermékek fehérjetartalmának teljes oldáson alapuló spektrofotometriás mérése. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 21-25. (1975)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_005_021-025.pdf Letöltés (608kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1975 |
Kötet: | 5 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 21-25 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39135/ |
Kulcsszavak: | Kémia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 24.; Spectrophotometry measurement of the protein contents of certain milk products based on complete dissolution; Spektrophotometrische Bestimmung des Eiweissgehaltes der Milchprodukte aufgrund totaler Lösung des Testmaterials; Spektrofotometriĉeskoe izmerenie soderžaniâ belka v moloke i različnyh moločnyh produktah, osnovannoe na polnom rastvorenii |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:57 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 15:19 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20944 |
Tétel nézet |