Egyes tejtermékek fehérjetartalmának teljes oldáson alapuló spektrofotometriás mérése

Gábor Miklósné: Egyes tejtermékek fehérjetartalmának teljes oldáson alapuló spektrofotometriás mérése. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 21-25. (1975)

[thumbnail of szef_tudkozl_005_021-025.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_005_021-025.pdf

Download (608kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1975
Volume: 5
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 21-25
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39135/
Uncontrolled Keywords: Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 24.; Spectrophotometry measurement of the protein contents of certain milk products based on complete dissolution; Spektrophotometrische Bestimmung des Eiweissgehaltes der Milchprodukte aufgrund totaler Lösung des Testmaterials; Spektrofotometriĉeskoe izmerenie soderžaniâ belka v moloke i različnyh moločnyh produktah, osnovannoe na polnom rastvorenii
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2021. Feb. 25. 15:19
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20944

Actions (login required)

View Item View Item