Gábor Miklósné: Egyes tejtermékek fehérjetartalmának teljes oldáson alapuló spektrofotometriás mérése. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 21-25. (1975)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_005_021-025.pdf Download (608kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1975 |
Volume: | 5 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 21-25 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39135/ |
Uncontrolled Keywords: | Kémia |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 24.; Spectrophotometry measurement of the protein contents of certain milk products based on complete dissolution; Spektrophotometrische Bestimmung des Eiweissgehaltes der Milchprodukte aufgrund totaler Lösung des Testmaterials; Spektrofotometriĉeskoe izmerenie soderžaniâ belka v moloke i različnyh moločnyh produktah, osnovannoe na polnom rastvorenii |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:57 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 15:19 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20944 |
Actions (login required)
View Item |