Bajusz Tamásné; Várkonyi Zoltán: Hőmérséklet hatása a lizozim fluoreszcenciájára és enzimaktivitására. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 37-43. (1975)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_005_037-043.pdf Letöltés (657kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1975 |
Kötet: | 5 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 37-43 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39135/ |
Kulcsszavak: | Biológia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 42.; Effect of temperature on the fluorescence and enzymatic activity of lysozyme; Der Einfluss der Temperatur auf die Fluoreszenz und Enzymaktivität des Lysozym; Vliânie temperatury na fluorescenciû lizozima i aktivnost' ènzima |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:57 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 15:19 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20947 |
Tétel nézet |