Bajusz Tamásné and Várkonyi Zoltán: Hőmérséklet hatása a lizozim fluoreszcenciájára és enzimaktivitására. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 37-43. (1975)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_005_037-043.pdf Download (657kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1975 |
Volume: | 5 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 37-43 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39135/ |
Uncontrolled Keywords: | Biológia |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 42.; Effect of temperature on the fluorescence and enzymatic activity of lysozyme; Der Einfluss der Temperatur auf die Fluoreszenz und Enzymaktivität des Lysozym; Vliânie temperatury na fluorescenciû lizozima i aktivnost' ènzima |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:57 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 15:19 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20947 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |