Hőmérséklet hatása a lizozim fluoreszcenciájára és enzimaktivitására

Bajusz Tamásné; Várkonyi Zoltán: Hőmérséklet hatása a lizozim fluoreszcenciájára és enzimaktivitására. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 37-43. (1975)

[thumbnail of szef_tudkozl_005_037-043.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_005_037-043.pdf

Letöltés (657kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1975
Kötet: 5
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 37-43
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39135/
Kulcsszavak: Biológia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 42.; Effect of temperature on the fluorescence and enzymatic activity of lysozyme; Der Einfluss der Temperatur auf die Fluoreszenz und Enzymaktivität des Lysozym; Vliânie temperatury na fluorescenciû lizozima i aktivnost' ènzima
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:19
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20947
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet