Modellkísérletek a fűszerpaprika összes piros és összes sárga festékmennyiségének kromatografálás nélküli meghatározásához

Halász Norbertné; Kozma László: Modellkísérletek a fűszerpaprika összes piros és összes sárga festékmennyiségének kromatografálás nélküli meghatározásához. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 45-54. (1975)

[thumbnail of szef_tudkozl_005_045-054.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_005_045-054.pdf

Letöltés (695kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1975
Kötet: 5
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 45-54
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39135/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 53.; Model experiments for the determination of the total red and total yellow dyestuff contents of seasoning paprika without chromatography; Modellversuche zur Bestimmung des gesamten roten und des gesamten gelben Farbstoffgehalts im Gewürzpaprika ohne Chromatographie; Opyty po opredeleniû količestva vseh krasnyh i vseh žëltyh pigmentov prânogo perca bez hromatografirovaniâ
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:19
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20948
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet