Halász Norbertné; Kozma László: Modellkísérletek a fűszerpaprika összes piros és összes sárga festékmennyiségének kromatografálás nélküli meghatározásához. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 45-54. (1975)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_005_045-054.pdf Letöltés (695kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1975 |
Kötet: | 5 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 45-54 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39135/ |
Kulcsszavak: | Kémia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 53.; Model experiments for the determination of the total red and total yellow dyestuff contents of seasoning paprika without chromatography; Modellversuche zur Bestimmung des gesamten roten und des gesamten gelben Farbstoffgehalts im Gewürzpaprika ohne Chromatographie; Opyty po opredeleniû količestva vseh krasnyh i vseh žëltyh pigmentov prânogo perca bez hromatografirovaniâ |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:57 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 15:19 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20948 |
Tétel nézet |