Modellkísérletek a fűszerpaprika összes piros és összes sárga festékmennyiségének kromatografálás nélküli meghatározásához

Halász Norbertné and Kozma László: Modellkísérletek a fűszerpaprika összes piros és összes sárga festékmennyiségének kromatografálás nélküli meghatározásához. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 45-54. (1975)

[thumbnail of szef_tudkozl_005_045-054.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_005_045-054.pdf

Download (695kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1975
Volume: 5
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 45-54
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39135/
Uncontrolled Keywords: Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 53.; Model experiments for the determination of the total red and total yellow dyestuff contents of seasoning paprika without chromatography; Modellversuche zur Bestimmung des gesamten roten und des gesamten gelben Farbstoffgehalts im Gewürzpaprika ohne Chromatographie; Opyty po opredeleniû količestva vseh krasnyh i vseh žëltyh pigmentov prânogo perca bez hromatografirovaniâ
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2021. Feb. 25. 15:19
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20948

Actions (login required)

View Item View Item