A zsíros tejpor fontosabb minőségi jellemzőinek változása a tárolás során, különös tekintettel a szabad zsírtartalomra

Bordács István: A zsíros tejpor fontosabb minőségi jellemzőinek változása a tárolás során, különös tekintettel a szabad zsírtartalomra. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 87-105. (1975)

[thumbnail of szef_tudkozl_005_087-105.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_005_087-105.pdf

Download (840kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1975
Volume: 5
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 87-105
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39135/
Uncontrolled Keywords: Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 104.; Variation of the free fat content of milk powders during storage; Die Veränderung des freien Fettgehaltes von Milchpulvern während der Lagerung; Izmenenie soderžaniâ svobodnyh žirov moločnyh poroškov pri hranenii
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2021. Feb. 25. 15:19
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20953

Actions (login required)

View Item View Item