A zsíros tejpor fontosabb minőségi jellemzőinek változása a tárolás során, különös tekintettel a szabad zsírtartalomra

Bordács István: A zsíros tejpor fontosabb minőségi jellemzőinek változása a tárolás során, különös tekintettel a szabad zsírtartalomra. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 87-105. (1975)

[thumbnail of szef_tudkozl_005_087-105.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_005_087-105.pdf

Letöltés (840kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1975
Kötet: 5
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 87-105
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39135/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 104.; Variation of the free fat content of milk powders during storage; Die Veränderung des freien Fettgehaltes von Milchpulvern während der Lagerung; Izmenenie soderžaniâ svobodnyh žirov moločnyh poroškov pri hranenii
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:19
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20953
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet