Bordács István: A zsíros tejpor fontosabb minőségi jellemzőinek változása a tárolás során, különös tekintettel a szabad zsírtartalomra. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 87-105. (1975)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_005_087-105.pdf Letöltés (840kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1975 |
Kötet: | 5 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 87-105 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39135/ |
Kulcsszavak: | Kémia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 104.; Variation of the free fat content of milk powders during storage; Die Veränderung des freien Fettgehaltes von Milchpulvern während der Lagerung; Izmenenie soderžaniâ svobodnyh žirov moločnyh poroškov pri hranenii |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:57 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 15:19 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20953 |
Tétel nézet |