A kenyérminőség javításának lehetősége köztes pihentetéssel

Bajusz Tamásné: A kenyérminőség javításának lehetősége köztes pihentetéssel. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 111-114. (1975)

[thumbnail of szef_tudkozl_005_111-114.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_005_111-114.pdf

Download (595kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1975
Volume: 5
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 111-114
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39135/
Uncontrolled Keywords: Agrártudomány
Additional Information: Bibliogr.: p. 113-114.; Possibility of improving bread quality by intermediate conditioning; Möglichkeit zur Hebung der Brotqualität durch zwischenzeitliches Ruhenlassen; Vozmožnost ulučšeniâ kačestva hleba promežutočnym otdyhom
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2021. Feb. 25. 15:19
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20955

Actions (login required)

View Item View Item