Az élelmiszeripari szókincs sajátosságáról

Tasev St.; Torma József: Az élelmiszeripari szókincs sajátosságáról. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 19-22. (1976)

[thumbnail of szef_tudkozl_006_019-022.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_006_019-022.pdf

Letöltés (605kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1976
Kötet: 6
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 19-22
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39136/
Kulcsszavak: Nyelvtudomány
Megjegyzések: Investigations on language of food industry; Über das Spezifikum des Fachwortschatzes der Lebensmittelindustrie; O specifike leksiki piŝevoj promyslennosti
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:16
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20959
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet