Halászné Fekete Mária: Gyors módszer a fűszerpaprika összes piros és összes sárga festékmenynyiségének meghatározására. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 33-37. (1976)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_006_033-037.pdf Download (616kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1976 |
Volume: | 6 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 33-37 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39136/ |
Uncontrolled Keywords: | Kémia |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 37.; Rapid method for determination of the amounts of the total red and the total yellow colouring materials in red pepper; Eine Schnellmethode zur Bestimmung des GesamtgehaltesGewürzpaprikas an rotem und an gelbem Farbstoff |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:57 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 15:16 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20962 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |