Gyors módszer a fűszerpaprika összes piros és összes sárga festékmenynyiségének meghatározására

Halászné Fekete, Mária: Gyors módszer a fűszerpaprika összes piros és összes sárga festékmenynyiségének meghatározására. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 33-37. (1976)

[img]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_006_033-037.pdf

Download (616kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1976
Volume: 6
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 33-37
Language: magyar
Uncontrolled Keywords: Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 37.; Rapid method for determination of the amounts of the total red and the total yellow colouring materials in red pepper; Eine Schnellmethode zur Bestimmung des GesamtgehaltesGewürzpaprikas an rotem und an gelbem Farbstoff
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2016. Oct. 15. 16:57
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20962

Actions (login required)

View Item View Item