Gyors módszer a fűszerpaprika összes piros és összes sárga festékmenynyiségének meghatározására

Halászné Fekete Mária: Gyors módszer a fűszerpaprika összes piros és összes sárga festékmenynyiségének meghatározására. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 33-37. (1976)

[thumbnail of szef_tudkozl_006_033-037.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_006_033-037.pdf

Letöltés (616kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1976
Kötet: 6
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 33-37
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39136/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 37.; Rapid method for determination of the amounts of the total red and the total yellow colouring materials in red pepper; Eine Schnellmethode zur Bestimmung des GesamtgehaltesGewürzpaprikas an rotem und an gelbem Farbstoff
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:16
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20962
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet