Sárosi Herbert; Papp Gézáné; Raveczki Erzsébet: 2 kg-os fehérkenyér gyártásának kalorikus vizsgálata a Szombathelyi Sütőipari Vállalatnál. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 55-61. (1976)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_006_055-061.pdf Letöltés (616kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1976 |
Kötet: | 6 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 55-61 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39136/ |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 60.; Thermal investigation of the manufacture of 2 kg white loaves at the Baking Company in Szombathely; Kalorische Untersuchung der Herstellung von 2 kg schweren Weissbroten im Bäkereiindustrieunternehmen von Szombathely (Ungarn); Kalorijnyj analiz processa proizvodstva dvuhkilogrammovogo belogo hleba v pekarne g. Sombathej |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:57 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 15:16 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20965 |
Tétel nézet |