2 kg-os fehérkenyér gyártásának kalorikus vizsgálata a Szombathelyi Sütőipari Vállalatnál

Sárosi Herbert; Papp Gézáné; Raveczki Erzsébet: 2 kg-os fehérkenyér gyártásának kalorikus vizsgálata a Szombathelyi Sütőipari Vállalatnál. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 55-61. (1976)

[thumbnail of szef_tudkozl_006_055-061.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_006_055-061.pdf

Letöltés (616kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1976
Kötet: 6
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 55-61
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39136/
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 60.; Thermal investigation of the manufacture of 2 kg white loaves at the Baking Company in Szombathely; Kalorische Untersuchung der Herstellung von 2 kg schweren Weissbroten im Bäkereiindustrieunternehmen von Szombathely (Ungarn); Kalorijnyj analiz processa proizvodstva dvuhkilogrammovogo belogo hleba v pekarne g. Sombathej
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:16
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20965
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet