2 kg-os fehérkenyér gyártásának kalorikus vizsgálata a Szombathelyi Sütőipari Vállalatnál

Sárosi Herbert and Papp Gézáné and Raveczki Erzsébet: 2 kg-os fehérkenyér gyártásának kalorikus vizsgálata a Szombathelyi Sütőipari Vállalatnál. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 55-61. (1976)

[thumbnail of szef_tudkozl_006_055-061.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_006_055-061.pdf

Download (616kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1976
Volume: 6
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 55-61
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39136/
Additional Information: Bibliogr.: p. 60.; Thermal investigation of the manufacture of 2 kg white loaves at the Baking Company in Szombathely; Kalorische Untersuchung der Herstellung von 2 kg schweren Weissbroten im Bäkereiindustrieunternehmen von Szombathely (Ungarn); Kalorijnyj analiz processa proizvodstva dvuhkilogrammovogo belogo hleba v pekarne g. Sombathej
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2021. Feb. 25. 15:16
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20965

Actions (login required)

View Item View Item