2 kg-os fehérkenyér gyártásának kalorikus vizsgálata a Szombathelyi Sütőipari Vállalatnál

Sárosi, Herbert and Papp, Gézáné and Raveczki, Erzsébet: 2 kg-os fehérkenyér gyártásának kalorikus vizsgálata a Szombathelyi Sütőipari Vállalatnál. Tudományos közlemények, (6). pp. 55-61. (1976)

[img] Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_006_055-061.pdf

Download (616kB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1976
Volume: 6
Page Range: pp. 55-61
ISSN: 0200-1381
Language: magyar
Additional Information: Bibliogr.: p. 60.; Thermal investigation of the manufacture of 2 kg white loaves at the Baking Company in Szombathely; Kalorische Untersuchung der Herstellung von 2 kg schweren Weissbroten im Bäkereiindustrieunternehmen von Szombathely (Ungarn); Kalorijnyj analiz processa proizvodstva dvuhkilogrammovogo belogo hleba v pekarne g. Sombathej
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2016. Oct. 15. 16:57
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20965

Actions (login required)

View Item View Item