Sárosi Herbert and Papp Gézáné and Raveczki Erzsébet: 2 kg-os fehérkenyér gyártásának kalorikus vizsgálata a Szombathelyi Sütőipari Vállalatnál. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 55-61. (1976)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_006_055-061.pdf Download (616kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1976 |
Volume: | 6 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 55-61 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39136/ |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 60.; Thermal investigation of the manufacture of 2 kg white loaves at the Baking Company in Szombathely; Kalorische Untersuchung der Herstellung von 2 kg schweren Weissbroten im Bäkereiindustrieunternehmen von Szombathely (Ungarn); Kalorijnyj analiz processa proizvodstva dvuhkilogrammovogo belogo hleba v pekarne g. Sombathej |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:57 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 15:16 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20965 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |