Ozmotikus szárítás alkalmazási lehetőségei az élelmiszeriparban

Sárosi, Herbert and Polák, Aranka: Ozmotikus szárítás alkalmazási lehetőségei az élelmiszeriparban. Tudományos közlemények, (6). pp. 63-70. (1976)

[img] Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_006_063-070.pdf

Download (645kB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1976
Volume: 6
Page Range: pp. 63-70
ISSN: 0200-1381
Language: magyar
Additional Information: Bibliogr.: p. 71.; Possibilities of application of osmotic drying in the foodstuffs industry; Anwendungsmöglichkeiten des osmotischen Trocknens in der Lebensmittelindustrie; Vozmožnosti primeneniâ osmotičeskoj suški v piŝevoj promyšlennosti
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2016. Oct. 15. 16:57
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20966

Actions (login required)

View Item View Item