Zsigó István: Eszköz a főzelékkonzervek felöntőlé készítéséhez. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 71-73. (1976)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_006_071-073.pdf Letöltés (1MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1976 |
Kötet: | 6 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 71-73 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39136/ |
Kulcsszavak: | Mérnöki tudományok |
Megjegyzések: | Means of preparing topping-up liquid for vegetable conserves; Ein Gerät zur Bereitung der Aufgiessflüssigkeit von Gemüse Konserven; Priëm dlâ prigotovleniâ rastvora dlâ zalivki ovoŝnyh konservov |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:57 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 15:16 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20967 |
![]() |
Tétel nézet |