Zsigó István: Eszköz a főzelékkonzervek felöntőlé készítéséhez. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 71-73. (1976)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_006_071-073.pdf Letöltés (1MB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
| Dátum: | 1976 |
| Kötet: | 6 |
| ISSN: | 0200-1381 |
| Oldalak: | pp. 71-73 |
| Nyelv: | magyar |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39136/ |
| Kulcsszavak: | Mérnöki tudományok |
| Megjegyzések: | Means of preparing topping-up liquid for vegetable conserves; Ein Gerät zur Bereitung der Aufgiessflüssigkeit von Gemüse Konserven; Priëm dlâ prigotovleniâ rastvora dlâ zalivki ovoŝnyh konservov |
| Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:57 |
| Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 15:16 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20967 |
![]() |
Tétel nézet |

