Zsigó István: Eszköz a főzelékkonzervek felöntőlé készítéséhez. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 71-73. (1976)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_006_071-073.pdf Download (1MB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1976 |
Volume: | 6 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 71-73 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39136/ |
Uncontrolled Keywords: | Mérnöki tudományok |
Additional Information: | Means of preparing topping-up liquid for vegetable conserves; Ein Gerät zur Bereitung der Aufgiessflüssigkeit von Gemüse Konserven; Priëm dlâ prigotovleniâ rastvora dlâ zalivki ovoŝnyh konservov |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:57 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 15:16 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20967 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |