Eszköz a főzelékkonzervek felöntőlé készítéséhez

Zsigó István: Eszköz a főzelékkonzervek felöntőlé készítéséhez. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 71-73. (1976)

[thumbnail of szef_tudkozl_006_071-073.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_006_071-073.pdf

Letöltés (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1976
Kötet: 6
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 71-73
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39136/
Kulcsszavak: Mérnöki tudományok
Megjegyzések: Means of preparing topping-up liquid for vegetable conserves; Ein Gerät zur Bereitung der Aufgiessflüssigkeit von Gemüse Konserven; Priëm dlâ prigotovleniâ rastvora dlâ zalivki ovoŝnyh konservov
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:16
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20967
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet