Húskészítmények izomfehérje tartalmának vizsgálata

Pallagi Attiláné: Húskészítmények izomfehérje tartalmának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (7). pp. 7-11. (1979)

[thumbnail of szef_tudkozl_007_007-011.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_007_007-011.pdf

Letöltés (679kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1979
Kötet: 7
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 7-11
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39137/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: 10.; Study of the muscle protein contents of meat preparations; Untersuchung des Muskeleiweissgehaltes in Fleischpräparaten; Analiz sodežaniâ myšečnogo belka v mâsnyh izdeliâh
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:05
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20971
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet