Pallagi Attiláné: Húskészítmények izomfehérje tartalmának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (7). pp. 7-11. (1979)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_007_007-011.pdf Download (679kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1979 |
Volume: | 7 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 7-11 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39137/ |
Uncontrolled Keywords: | Kémia |
Additional Information: | Bibliogr.: 10.; Study of the muscle protein contents of meat preparations; Untersuchung des Muskeleiweissgehaltes in Fleischpräparaten; Analiz sodežaniâ myšečnogo belka v mâsnyh izdeliâh |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:57 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 15:05 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20971 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |