Húskészítmények izomfehérje tartalmának vizsgálata

Pallagi Attiláné: Húskészítmények izomfehérje tartalmának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (7). pp. 7-11. (1979)

[thumbnail of szef_tudkozl_007_007-011.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_007_007-011.pdf

Download (679kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1979
Volume: 7
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 7-11
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39137/
Uncontrolled Keywords: Kémia
Additional Information: Bibliogr.: 10.; Study of the muscle protein contents of meat preparations; Untersuchung des Muskeleiweissgehaltes in Fleischpräparaten; Analiz sodežaniâ myšečnogo belka v mâsnyh izdeliâh
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2021. Feb. 25. 15:05
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20971

Actions (login required)

View Item View Item